top of page

Case: Blueberry Lifestyle

De ville växa online - jag hjälpte de med nya foton till sociala medier, hemsida och app 

_MG_3477.jpg
_MG_3279.jpg
MG_2375-5MB-webb-683x1024.jpg
_MG_1916.jpg

Blueberry Lifestyle (numera Colorfield) var min andra kund som jag jobbade med i mitt företag. Vi började arbeta med varandra under vintern 2018, samma år som de vann Svenska Mästerskapen i smoothie och juice, och vi jobbade fram till och med juni 2019. Under den tiden hann jag utöka deras bildbank med foton på personal, deras butiker och deras produkter. Jag minns särskilt det tillfälle då jag skulle fotografera alla butikerna, som jag gjorde under en dag. Jag flängde runt över hela Stockholm mellan deras, då, sju stycken olika butiker.

Vilka är Blueberry Lifestyle?

Företaget grundades 2006 av Ulrika Holm med en vision om att bidra till att människor mår bra. Deras idé har varit att skapa ett nytt koncept för hälsa och hälsokost som är modernt, snyggt och inspirerande. Den första butiken öppnades i december 2006 och idag äger de 6 butiker i Stockholm samt bedriver cateringverksamhet.

content-disk-proxy.jpg

När vi startade upp vårt samarbete med varandra stod företaget i en förändringsfas av att börja satsa mer på deras marknadsföring och bildspråk i sociala medier och hemsida. De var även i utvecklandet av sin nya app som skulle hjälpa kunder att enklare beställa mat och fika från dem. Här nedan visas några utvalda bilder av vårt arbete ihop 2018-2019: 

_MG_3433.jpg
_MG_3397.jpg
_MG_3220.jpg

Det var en ära och kändes väldigt stort att min andra kund fick vara Blueberry Lifestyle. Gladast var jag dock över den respons jag fick på bilderna som jag levererade och att min uppdragsgivare var nöjd med hur jag hade levt upp till förväntningarna. Gå in och ta en titt på deras hemsida om du vill: www.blueberrylifestyle.se

"Vi har anlitat Emelie för en rad olika typer av uppdrag så som porträttfotograferingar, gruppbilder och butiksbilder för webb samt mat- och produktbilder till hemsida och app. Förutom de genomgående fina bilderna så uppskattar vi Emelies kreativitet, samarbets-förmåga och flexibilitet. Emelie är proffsig och lätt att arbeta med."

Simone Scalenghe, tidigare VD av Blueberry Lifestyle

Så uttalade sig företagets föredetta VD om vårt arbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page