top of page

Case: Hammarblom

Hon önskade porträttfoton till hemsida - resulterade i ett givande samarbete!

_MG_9075_edited.jpg
_MG_9021.jpg
_MG_9004.jpg
_MG_9089.jpg

Hammarblom korsade jag väg med genom min dåvarande företagsrådgivare. Älskar ju ändå nätverk!! Emilia (som driver företaget) blev hänvisad till att kontakta mig då hon hade uttryckt ett behov av att få porträttfoton tagna på henne till sin hemsida. Det är en ynnest att som fotograf få träffa så många olika entreprenörer, personligheter och karaktärer. Emilia har verkligen satt ett avtryck hos mig med hennes värme och pedagogiska sidor.

Vad är Hammarblom?

Företaget grundades 2019 av Emilia som är utbildad retorikkonsult. Hon vägleder inom korrekturläsning av texter samt hjälp med olika typer av presentationer. Hennes kunskap delas genom 1:1-möten både fysiskt och online där hon delar med sig av massor av tips och knep för att bli en bättre retoriker. 

_MG_9038.jpg
_MG_9117.jpg
_MG_8927.jpg

Det var en ära att få fotografera material till Emilias hemsida. Ännu större ära har det varit att jag både i mitt företag och privat har haft stooort nöje i att kunna ta del av Emilias kunskaper. Jag själv har nämligen gått på rådgivning hos Emilia! Nedan kan ni läsa Emilias fina ord från ett av våra fotouppdrag ihop. Gå även in och ta en titt på hennes hemsida om du vill: www.hammarblom.se

"Varmt och härligt bemötande, vilket är perfekt för en lite kameraskygg person som jag. Emelie guidade mig genom fotograferingen med trygg hand och var öppen för mina inlägg, superproffsigt! Dessutom riktigt snygga bilder som resultat. Kan verkligen rekommendera Emelie och eifoto!"

Emilia Hammarblom, grundare och ägare av Hammarblom

Så uttalade sig Emilia om vårt arbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page