top of page

Case: The Workout Plan Studio

_MG_0235_edited.jpg
_MG_0079_edited.jpg
_MG_0403_edited.jpg
_MG_0587_edited.jpg

The Workout Plan Studio (TWPS) var en kund jag korsade väg med i samband med att jag och en annan kund lånade deras gymlokal till en fotografering under vintern 2018 (shoutout till PT Hanna Fridh). Sedan visade det sig att TWPS själva behövde foton till hemsida och sociala medier. Då började även vi jobba med varandra!

Vilka är The Workout Plan Studio?

Gymmet är beläget i Fridhemsplan i Stockholm och är tillägnat kvinnor i alla åldrar. Företaget grundades 2018 av Marie Emre med målet att varje kvinna ska känna sig bekväm, motiverad och sedd i deras 355 kvm stora träningslokal. De erbjuder gruppträning, bootcamps, events, kostrådgivning, träning med PT och tillgång till egen träning i gymmet.

"Träning ska vara roligt, enkelt, och ge mersmak för att kunna bli hållbart! DET är min vision att skapa och förmedla till mina medlemmar" 

Marie Emre, grundare och ägare av The Workout Plan Studio

När vi startade upp vårt samarbete med varandra fanns höga ambitioner om att öka närvaron online, men frågan som var obesvarad var hur. Mitt uppdrag var att hjälpa företaget kommunicera sitt varumärke i bilder och att fånga det som företaget erbjuder sina medlemmar/kunder. Vi bokade ett möte för att göra en behovsanalys och kunna förstå behov, önskemål och idéer. Sedan kokade vi ned allt detta till en strategi. Här står vi idag!

_MG_0055.jpg
_MG_0409.jpg
_MG_0213.jpg

Det är alltid lika roligt att jobba med människor som är kreativa, har massor av idéer och sprudlar av energi. Precis så skulle jag vilja beskriva Marie som person. När vi har haft våra planeringsmöten inför fotograferingar bubblar vi över av idéer och inspiration för hur vi kan skapa material till gymmets sociala medier och hemsida. Extra roligt är att sedan se fotona användas i företagets olika kanaler efteråt och att höra Maries nöjdhet över resultaten. Gå in och ta en titt på deras hemsida om du vill: www.theworkoutplan.se

"Att jobba med Emelie var verkligen en dröm på så många olika sätt. Först och främst är jag inte alls bekväm framför kameran och var därav supernervös inför fotograferingen, det tog dock ca 3 minuter sedan var jag inte bara bekväm utan tyckte t.om att det var riktigt roligt! Emelie är positiv, full av energi, noggrann, pedagogisk, strukturerad, kreativ, och som pricken över i:et en helt fantastisk människa att jobba med. Jag är mer än nöjd över slutresultatet och jag längtar tills nästa gång vi ska jobba tillsammans."

Marie Emre, grundare och ägare av The Workout Plan Studio

Så uttalade sig Marie Emre om vårt arbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page