top of page

Case: Coach Elsa

_MG_0795.jpg
_MG_0764.jpg
_MG_0693.jpg
_MG_0676.jpg

Coach Elsa var en av mina första kunder som hittade mig på Google. En dag ringde det på min telefon och på andra sidan luren var Elsa. En sprallig och rak tjej som visste precis vad hon sökte i en fotograf och önskade få stämma av några frågor med mig. Hon var ärlig från början med att hon också var i dialog med en annan fotograf. Hon önskade porträttfoton och foton som fångade hennes arbetssätt. Mot slutet av samtalet hade Elsa bestämt sig, hon ville arbeta med mig för detta uppdrag!

Vem är Coach Elsa?

Sedan 2018 erbjuder Elsa resultatorienterad coaching online för att förbättra andras prestationer och utnyttja mer av sin potential. Samtalen är tankeväckande och får dig att upptäcka möjligheter och se lösningar. Visionen är att hjälpa andra lyckas med det de vill. 

För vår fotografering bokade vi takvåningen på Scandic Continental i Stockholm. Och OJ vad värt det var! Så proffsig miljö och varmt välkomnande av personalen på plats. Elsa var från början inne på att inkludera lite lounge-känsla i hennes foton, så takvåningen passade verkligen perfekt för detta. Vi hade the time of our lives!

_MG_0678.jpg
_MG_0782.jpg
_MG_0703.jpg

Det finns olika delar inom fotandet som är roligt på olika sätt. Det är både roligt att jag som fotograf får fria tyglar för hur vi kan lägga upp fotograferingen och vad jag tror kan möta kundens förväntningar. Det var dock också otroligt roligt att Elsa var så bestämd med exakt hur hon ville ha det. Gällande plats, ljus och komposition fick jag som fotograf styra, men många poseringar och outfits - det stod Elsa för till stor del! Om jag skulle beskriva vår fotografering här med tre ord skulle det vara: effektiv, energigivande och peppig. Extra roligt är att sedan se fotona användas i hennes företags olika kanaler efteråt och att höra Elsas nöjdhet över resultaten. Gå in och ta en titt på hennes Facebooksida om du vill: facebook.com/coachelsa

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page