top of page

OM EMELIE INGVERUD

Hej, det är jag som är Emelie!

 

Något som jag inte kan leva utan är goda téer och värmeljus. Om det är någonting som kan höja mitt humör, få en tråkig tisdagkväll att kännas lyxig eller att få mig att komma ned i varv: så är det att koka upp en kopp te (eller en balja te som min pojkvän brukar säga) och tända lite ljus. Jag är noggrann, entusiastisk och älskar mötet med nya människor. De som känner mig vet att jag ofta har flera saker på gång samtidigt och när jag får en ny idé till något så vill jag att den ska vara genomförd helst nyss. 

När jag inte jobbar med kameran i högsta hugg eller framför datorn jobbar jag huvudsakligen som personalvetare. Jag är även ofta ute i naturen, umgås med vänner eller styrketränar på gymmet. Jag brinner för att fånga de där små men betydelsefulla stunderna mitt i livet och att det ska kännas spontant, avslappnat och äkta. De tre punkterna skulle jag säga är mina ledord genom mitt foto, oavsett om jag hjälper ett företag att skapa content till marknadsföring eller hjälper en privatperson med att föreviga ett minne. Det absolut bästa är att fånga människor på foto precis som de är. Bara rakt upp och ned sitt allra mest genuina jag med allt vad det innebär. Ett gott skratt, ett lyckorus, gråtkalas med glädjetårar, en passion för det man gör eller den djupaste kärleken. 

Det finaste med mitt jobb som fotograf är att få vara med på ett hörn av allting. Ett hörn av företagets tillväxtresa. Ett hörn av bröllopsdagen. Ett hörn av familjemyset. Jag är inte den fotografen som vill styra upp eller forma er till något annat än vad ni är, utan i stället att ta fram det där som är just er. Ett av mina missions under en fotografering är att få lära känna min kund och att få personen att slappna av i tilliten till att jag kommer göra mitt absolut bästa för att få riktigt bra bilder. Ni är inte bara mina kunder, utan många av er blir också mina vänner med en relation som sträcker sig länge i tiden.

_MG_7248.jpg

Öppensinnad

Kreativ

Kommunikativ

_MG_7213.jpg

Omtänksam

Entusiastisk

Lösningsorienterad

FÖRETAGSINFORMATION

Bankgiro: 559-0351

SWISH: 123 500 15 16

Grundat: 20 aug 2018

bottom of page