Ett skepp kommer lastat med... NY SAMARBETSPARTNER!

Sååå himla roligt! Från och med nu i slutet av november har jag inlett ett nytt samarbete med en otroligt duktig leverantör. Nämligen Matildas Fest! Jag står 100% bakom det som Mejan gör i sin verksamhet. På Matildas Fest får du hjälp med att designa din drömklänning. Mejan har många års erfarenhet inom sömnad och skapar magiska kreationer till både bröllopet och festen. Det jag anser är värdefullt med att ha samarbetspartners är att jag kan agera mellanhand i att förmedla dessa kompetenser till er, mina nuvarande och potentiella kunder. De som jag väljer ut ska ingå i mitt nätverk är handplockade, där jag antingen har erfarenhet av att ha jobbat tillsammans med dessa tidigare eller har inblick i deras expertis och kompetens.


Varmt välkommen in i mitt nätverk, Matildas Fest!
65 visningar0 kommentarer