top of page

FOTOUTSTÄLLNING + TÄVLING: Bistro Bromma sep 2020

Hej och glad fredag på er!


Jag är otroligt glad och peppad över att kunna berätta om den möjlighet jag har fått att få ställa ut mina foton hos Bistro Bromma i Stockholm - Min första fotoutställning!


Under hela september månad (31/8-31/9) kommer gäster på Bistro Bromma ha möjlighet att titta på mina foton medan de äter den fantastiska mat och fika som bjuds på där. Samtliga foton är från egna projekt som jag har haft under de senaste åren och de valdes ut utifrån att jag ville ha en estetisk prägel på utställningen, med några av mina favoritfoton.


Det känns superstort det här! Och inte nog med det... I samband med utställningen arrangeras en TÄVLING där du har chans att vinna ett av mina foton som poster 30*40 (inkl. tavelram 40*50 med passepartout) att pryda ditt hem med. För att delta:


1. Lägg upp ett foto på dig, tillsammans med det foto från utställningen som du vill vinna, på Instagram

2. FÖLJ: @eifoto.se på Instagram och tagga kontot i bilden samt #eifotoutställning

3. Ditt konto behöver vara publikt (inte privat) för att kunna delta

4. Du är med!!


VINNAREN (en person) lottas ut den 1/10 efter att utställningen har avslutats och kontaktas av mig via Instagram DM. Kort därefter får du din poster skickad hem till dig.LYCKA TILL!

Och jag hoppas du ska njuta av fotona på min utställning.De foton som kommer synas på utställningen.

189 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentarze


bottom of page