top of page

MÅLARKURS I TROXHAMMAR

Igår fotograferade jag den ena av två dagars målarkurs som arrangerades i en otroligt vacker lada ute i Troxhammar på Ekerö. Det var verkligen det första jag reagerade på när jag kom dit 07:30 igår - "WOW! Vilket ställe! Vad högt i tak! Och VILKET ljusinsläpp!". Fotograferandet gjordes på uppdrag åt Art of Veda som var arrangör av målarkursen. Här nedan tänkte jag dela med mig av behind the scenes samt en del av resultatet från dagen!Här är kursdeltagarna samlade och lyssnar på fantastiska Sara Olén som är lärare för kursen. Vi har jobbat nära ihop Sara och jag sedan maj 2019 då vi först hade kontakt, där Sara tog kontakt med mig på rekommendation av en bekant till oss båda. Jag vet få med så mycket driv som Sara och det är en ära att vara med på Art of Vedas tillväxtresa. Då i egenskap av fotograf, där jag hjälper dem skapa material till marknadsföring på hemsida och sociala medier.Här nedan visas delar av resultatet från fotograferingen av målarkursen!

153 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page