top of page

TACK för allt stöd på fotouställningen

Wow, jag vet inte var jag ska börja någonstans...


Är så tacksam över er allihop som på olika sätt har visat ert stöd till min första fotoutställning som jag hade hos Bistro Bromma under september månad (med förlängning t.o.m. 17 okt). Det värmer verkligen. Tack till alla er som har skrivit och skickat bilder från era besök på utställningen och som gett mig så mycket fint beröm! Tack även till er som inte haft möjlighet att närvara men som har skickat pepp och lyckoönskningar ändå! Jag känner mig alldeles lyrisk och så himla lycklig. Det här har helt klart gett mig mersmak till att vilja göra något liknande igen.

Också stort tack till Bistro Bromma som från början ville ge mig denna chans att låta mina foton pryda er matsal. Det har varit en stor möjlighet för exponering av mitt företag Emelie Ingverud Foto - eifoto.se vilket jag har uppskattat jättemycket.Nu ser jag fram emot vad som väntar framöver! Vill ni hänga med på resan kan ni gå in och gilla min Facebooksida Emelie Ingverud Foto - eifoto.se och följa min Instagram @eifoto.se.
KRAMAR

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page