top of page

Case: Aktiv Hörsel

Leyout ordnade en ny digital profil och hemsida, jag hjälpte dem med nya foton

_MG_2044_edited.jpg
_MG_1974_edited.jpg
_MG_1835_edited.jpg
_MG_1841_edited.jpg

Under våren 2020 fick jag äran att jobba med Aktiv Hörsel, som då jobbade med min samarbetspartner Leyout.
I samband med att Leyout tog fram deras nya hemsdia och digitala profil uppstod behovet av nya foton till hemsidan och sociala medier för att kommunicera företagets varumärke, så de anlitade mig! Fokus låg på att ta fram produktfoton, personalfoton och foton på exteriör och interiör. 

Vilka är Aktiv Hörsel?

Företaget grundades 2009 av Yvette Karlberg och är beläget på Östermalm i Stockholm. Företaget erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för öron och hörsel som grundas på många års erfarenhet och expertis inom branschen. Deras vision är att ha Sveriges nöjdaste kunder och jobbar för att nå dit genom att sälja produkter av högsta kvalitet och att möta varje kunds enskilda behov för ett optimalt hörande. 

nedladdning.png

Det har varit otroligt givande och roligt att arbeta tillsammans med Yvette och Kelly, som redan från första kontakt över telefon gav mig ett varmt välkomnande och positivt bemötande. Jag skulle vilja kalla Aktiv Hörsel för ett ödmjukt och familjärt företag, där man inte alls känner av storstadspulsen utanför dörrarna. När vi jobbade med varandra hade Yvette och Kelly en färdig idé av vad de önskade för bilder men de var även öppna för mitt inspel i hur vi skulle utforma bildspråket till deras hemsida och sociala medier. Känslan vi var ute efter i bilderna var: modernt, stilrent och hög kvalité. Här nedan visas några utvalda bilder av vårt arbete ihop våren 2020: 

_MG_1792.jpg
_MG_1778.jpg
_MG_1709.jpg

Att vara med på denna transformation för Aktiv Hörsel var väldigt roligt. Något som underlättade vårt arbete var att de som tog fram deras hemsida var min samarbetspartner Leyout, som jag kunde ha en nära dialog med och få input även därifrån kring bildmaterialet som skulle produceras. Vill ni se mer av vårt arbete ihop kan ni gå in på deras hemsida och se hur allting landade kring ny hemsida och nya foton!

"Tusen tack för fina bilder!! Så trevligt att få träffa dig också. Det var en rolig förmiddag :)"

Yvette & Kelly, audionomer på Aktiv Hörsel

Så uttalade sig Yvette och Kelly om vårt arbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page