top of page

Case: OmiOpi

Nytt företag med ny smak på marknaden behövde nya foton

_MG_6645.jpg
_MG_6734_edited.jpg
_MG_6753_edited.jpg
Transparent-OmiOpi-All-O-Logo-for-Web-V4

Många av mina fotouppdrag kommer från att tidigare kunder eller bekanta i mitt nätverk har rekommenderat mig. Så var det i det här fallet när jag skulle börja jobba med OmiOpi! Grundaren av OmiOpi kontaktade mig med önskemål om att skaffa sig en bildbank med foton till marknadsföring på sociala medier och hemsida. Vi har nu jobbat med varandra under vintern 2020 och successivt kan man se fotona dyka upp i OmiOpis kanaler för att nå ut med budskapet om att deras nya, ekologiska dryck finns på marknaden. 

Vilka är OmiOpi?

Företaget är nystartat sedan 2020 och är de första i Skandinavien att ha den smaksättning som deras dryck har. De säljer ekologisk, kolsyrad dryck med smak av frukten Kvitten. Denna frukt kallas även för “den nordiska citronen” och jag själv tycker att den påminner om en citronformad frukt med smak av äpple/päron. Namnet på drycken är “All-O” vilket står för All Organic. Redan från start gick det fort för företaget att komma ut med sin produkt på livsmedelsbutiker i Stockholm och allt eftersom kunde man finna drycken även hos andra återförsäljare. 

“Vi lanserade vår första flaska i december 2020 och exponeringen tog fart direkt då vi landade ett samarbete med Herrljunga Ciders premiumvarumärke Dufvenkrooks och fick också möjligheten att börja sälja på ICA Nära Rudboda på Lidingö. Min målsättning med OmiOpi är att kunna erbjuda ett stort utbud av ekologiska produkter och med det kunna bidra till ett lite hållbarare samhälle.”

Alexander Neumann, grundare av OmiOpi

Det har varit en ära att redan från start vara med och forma OmiOpis bildspråk. Mitt uppdrag var att fånga OmiOpis uttryck kring exklusivitet och att det handlar om en ekologisk produkt. Vidare hade jag även i uppdrag att presentera produkten som passande till julbordet, eftersom lanseringen skedde några veckor innan jul. Därför låg fokus på att fotografera produkten i naturen, hemma bland juldekorationer och i de miljöer den kan användas.

Att vara med på resan om att sprida ordet om den nya All-O-drycken genom bilder är ett pris i sig, men det roligaste har varit Alexanders goda ord om resultatet från mitt arbete hos dem. Det är inte alltid som ett nystartat företag vet vad de efterfrågar när de outsourcar en tjänst som ej använts tidigare, men Alexander har varit tydlig från början med sina önskemål och därför är det en ynnest att höra att bilderna har motsvarat förväntningarna.

 

För att läsa mer om företaget, deras produkt och att kika på de foton jag tagit, gå in på: www.omiopi.se eller www.instagram.com/omiopifamily

“Emelie är grym på att kommunicera och gjorde en delaktig även om jobbet utfördes på distans! Uppskattade också Emelies kreativa förmåga då hon kom med flera professionella förslag och infallsvinklar. Är väldigt nöjd och kan rekommendera Emelie fullt ut!”

Alexander Neumann, grundare av OmiOpi

Så uttalar sig Alexander om vårt samarbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page