top of page

Case: Art of veda

Jag hjälper Art of Veda med bildmaterial till marknadsföring i sociala medier och hemsida

_MG_6281.jpg
_MG_3309.jpg
_MG_6211.jpg
6P3A0434.jpg

Vi började arbeta med varandra under våren 2019 och jag har sedan dess hjälpt de förbättra sin kommunikation av deras varumärke i bilder. På så sätt har vi skapat en form för hur vi fångar deras identitet i bild och genom detta ser till att deras varumärke inte bara når ut till utan även berör kunder. 

Vilka är Art of Veda?

Med sin ambition om att sprida skaparglädje och inspiration till att skapa driver Sara - och Fredrik Olén deras företag Art of Veda. Där erbjuder de kvalitativt konstnärsmaterial som passar alla olika nivåer och plånböcker: från nybörjare som aldrig har rört en pensel till de som bedriver verksamhet med målarkurser.

“Skapande - att få bringa något till existens - berikar oss människor. Våra hjärtan expanderar när vi får uttrycka oss. Precis som vi är, utan prestation eller krav. Vi är alla skapande människor. Denna samhörighet oss emellan går bortom landsgränser, hudfärger, kön och politiska system. Vi är alla del av en större helhet. Att få bidra till en mer kreativ värld - med färg och skaparglädje - är ett stort privilegium”

 

Sara Olén, grundare av Art of Veda

När vi startade upp vårt samarbete med varandra stod företaget i en förändringsfas av att börja satsa mer på deras marknadsföring och bildspråk i sociala medier och hemsida. De önskade numera att inte bara sälja skaparglädje utan även att börja förmedla den i foto och film. Och oj vad mycket som har hänt sedan dess! Här nedan visas en kort summering av deras statistik 2019-2020: 

+134%

+73%

+40%

Hemsida

Antalet sidvisningar

Instagram

Antalet följare

Facebook

Antalet följare

Att vara med på resan om att sprida skaparglädje och inspiration är en ära. Jag och Sara brukar alltid säga det när vi fotar tillsammans, att det knappt känns som att jobba - för vi har ju så roligt! Efter att ha jobbat med varandra sedan 2019 kan man nu se mina foton och filmer pryda både deras sociala medier och hemsida.

 

Gå in och ta en titt om du vill: www.artofveda.com

“Emelie är en fröjd att jobba med. Proffsig, inkännande, flexibel och oerhört kunnig. Jag är tacksam och stolt över att samarbeta med henne. Hon är en ovärderlig tillgång och en fantastisk person. Jag kan varmt rekommendera henne.” 

Sara Olén, grundare av Art of Veda

Så uttalar sig Sara om vårt samarbete ihop. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar ihop, kontakta mig här för mer information.

Besök mig gärna på sociala medier!

bottom of page