top of page

NÖJDA KUNDER

BLUEBERRY LIFESTYLE

_MG_3279.jpg
_MG_3433.jpg

"Vi har anlitat Emelie för en rad olika typer av uppdrag så som porträttfotograferingar, gruppbilder och butiksbilder för webb samt mat- och produktbilder till hemsida och app. Förutom de genomgående fina bilderna så uppskattar vi Emelies kreativitet, samarbets-förmåga och flexibilitet. Emelie är proffsig och lätt att arbeta med".

//Simone Scalenghe VD Blueberry Lifestyle

ART OF VEDA

"Vilket härligt, proffsig och varm fotograf! Grymt impad, enormt nöjd. 5 stjärnor av 5 möjliga👍🤩😁"

//Sara Olén, grundare av Art of Veda

_MG_3807.jpg
_MG_3762.jpg

HAMMARBLOM

_MG_9075.jpg

"Varmt och härligt bemötande, vilket är perfekt för en lite kameraskygg person som jag. Emelie guidade mig genom fotograferingen med trygg hand och var öppen för mina inlägg, super-proffsigt! Dessutom riktigt snygga bilder som resultat. Kan verkligen rekommendera Emelie och eifoto!"

//Emilia Hammarblom, ägare av
Hammarblom

_MG_9004.jpg

CASPER BUSCHEK RATHSMAN

_MG_8784.jpg
_MG_8849.jpg

"Jag har följt & sett en del av Emelies tidigare arbete och har snabbt kommit underfund med att hon är väldigt skicklig på det hon gör. Men det var inte förrän jag anlitade henne själv som jag förstod HUR pass duktig hon faktiskt är och arbetet hon lägger bakom. Sällan jag stöter på någon med ett sånt öga för detaljer och som har den naturliga fallenheten för att komna upp med kreativa idéer på plats. Vi hade inte planerat någonting innan och trots det så lyckas hon få fram en fantastisk produkt med hennes expertis!!

Värt att understryka för framtida kunder som sneglar på att anlita Emelie, är just faktumet att hon får hela uppsättningen att kännas så bekväm. Jag har aldrig tidigare blivit fotograferad & ska medge jag var på snudd till nervös innan. Samma nervositet försvann från det att Emelie knäppte de första bilderna.
Säger; Tusen tack till Emelie, återigen!"

//Casper Buschek Rathsman

MALIN WICKSTRÖM

_MG_5073.jpg
Skriva_ut_-_Malin_Sikhjälma.jpg

"Jag har vid flera tillfällen anlitat Emelie för porträttfoton då hon alltid får mig att känna mig så bekväm framför kameran. Hon leder fotograferingen och ger bra tips om hur bilderna kan bli bättre och hon hittar alltid så roliga fotoställen att vara på! Jag är alltid super nöjd med alla bilder hon levererar, och hennes talang är verkligen att kunna fånga vilket motiv som helst i ett fantastiskt foto. Emelie är en otroligt skicklig fotograf som får den mest ovana att känna sig bekväm och ståtlig framför kameran. Hon har en förmåga att göra en fotografering enkel och rolig! Kvalitén och känslan i bilderna gör en förvånad och Emelies engagemang och kärlek för foto syns rakt igenom alla foton hon tar! Jag kan verkligen rekommendera Emelie som fotograf åt ett bröllop, en gravidfotografering, porträttfoto, filmer, allt!"

//Malin Wickström

AMANDA ORBRING

IMG_4478.jpg
_MG_7348.jpg

"Jag har fotats av Emelie ett flertal gånger och varje gång är jag precis lika nöjd som glad efteråt! Emelie har en förmåga att få till och med kameraskygga personer att slappna av framför kameran och får, i alla fall mig, att känna mig som en erfaren modell under tiden. Vi har roligt och hennes kreativitet smittar snabbt av sig - låt den smitta av sig på er också!"

//Amanda Orbring

OSKAR ZIJLMANS

IMG_8354.jpg
IMG_8290.jpg

"Emelie får en att känna sig avslappnad framför kameran direkt vilket gör att det blir väldigt naturliga bilder.
Proffsigt, välkomnande och inte minst väldigt roligt att bli fotograferad av henne!😊"

//Oskar Zijlmans

bottom of page